For bedrifter

Denne siden inneholder litt praktisk informasjon som forhåpentligvis vil svare på noen av de spørsmålene du sitter inne med. Vi i TKD ønsker å legge til rette for at din deltagelse skal gå så smertefritt så mulig. Under følger informasjon det kan være lurt å lese igjennom før du og din bedrift kommer til Trondheim i september. PÅMELDINGSFRIST: 29. AUGUST.
KOSTNADSFRI AVMELDINGSFRIST: 4 AUGUST. Avmelding etter denne fristen belaster bedriften fullt beløp. 

Praktisk informasjon
Karrieredagen vil bli arrangert på Akrinn ved Kalvskinnet den 26 september 2018. Standområde vil være åpent fra 10.00 til 15.00, men vil være tilgjengelig for dere til opprigg fra klokken 08.00. Representanter fra karrieredagen vil være tilgjengelige for dere og behjelpelige med opprigg dersom det skulle være ønskelig.

Det finnes ingen parkering på skoleområdet, men det er mulig å laste av eventuelt utstyr rett utenfor inngangen til bygget i Sverres gate 12.

Leuthenhaven parkering er like ved bygget, hvor det er mulig å parkere mot betaling.

Foredrag
Som deltagende bedrift vil dere kunne holde foredrag for aktuelle studenter. Disse kjøres kontinuerlig gjennom dagen fra klokken 10.30. Dere vil få tilgang på prosjektor og lerret i en sal som rommer opptil 90 studenter.

Inkludert som deltager
Som deltagende bedrift vil dere få servert ubegrenset med kaffe/te og mineralvann hele dagen. Lunsj er inkludert for alle bedriftsdeltagere.

Standutstyr
Standutstyr kan sendes til campus i forkant av karrieredagen. Adresse: Sverres gate 12, 7012 Trondheim. Merk forsendingen tydelig med navnet på bedriften, Teknologistudentenes Karrieredag. På grunn av lagringskapasitet ber vi om at dette ankommer så tett opptil arrangementet så mulig.

Oppfølging
Vi vil ha representanter til stedet hele hele dagen slik at dere skal få en best mulig opplevelse av karrieredagen. Deres kontaktperson vil være tilgjengelig for dere, uansett hva det skulle være. I tillegg vil det være personer som går rundt med forfriskninger gjennom hele dagen.

Bankett
Hver bedrift vil kunne stille med opptil to representanter på banketten. Dette vil være inkludert i prisen for deltagelsen på karrieredagen, og representantene vil bli plassert i område med ønskende studenter. Bedrifter som ønsker å stille med flere representanter enn to vil bli fakturert i ettertid. Det samme gjelder for bidragsytere og universitet.

Prisliste

Hovedsponsor*                   kr 20.000,-
God standplassering
Logo på kleskolleksjon
Promo på nettside
Promo på sosiale medier
Helside i katalog

Stand                                      kr 15.000,-
2 x 3 meter standplass
Strøm og internett

Foredrag                                 kr 7.500,-
90 studenter per sal
15 – 20 minutter

* Inkluderer standplass, men ikke foredrag